
sinirlendigimde sakinlesemiyor adeta ofke patlamasi yasiyorum karsimdakini zararveriyorum kendimede uyku duzensizligim var
sinirlendigimde sakinlesemiyor adeta ofke patlamasi yasiyorum karsimdakini zararveriyorum kendimede uyku duzensizligim var
Sn dr bey her iki dimden protez ameliyatı oldum aralık ayında 1 yıl olacak ancak sağ dizimin arkası ve baldırımda yürürken ve sonrası beni rahatsız eden ağrım mevcut.emar çektirdim belimdeki eski fıtıktan kaynaklanan diskler arasında ve siyatik sinirlerinin çıktığı kanalda kireçlenme olduğu ve omurdaki kireçlenmenin sürtünme siyatik sinirinim sıkışmasından kaynaklanan ağrılarımın olduğu belirtildi.ameliyat sonrası bacak ağrılarımın geçeceğı ancak bel omuruma takılan aparatın vidalarının ağrısının rahatsız edeceği belirtildi.görüş ve önerileriniz için sonsuz teşekkürler.saygılar.
Aslında Protez Ameliyatından Önce Dar Kanal Dediğimiz Operasyon Yapılmalıydı.Bel Ağrısı Bir Müddet Olur Ancak Giderek Azalır.Şikayetleriniz Büyük Oranda Geçeceğinden Bir Miktar Bel Ağrısı Aklınızda Kalır.
merhaba hocam babam 55 yasında bas agrısın sebebıyle norolojı doktoruna gıtmıstı doktor tomografı ıstemış sonucunda şoyle yazıyor.dorsum sella konturları düzensiz olup heterojen gorünümdedir.inceleme dahilinde kraial kemıklerde heterojen görünüm izlenmiştir.multıpl myelom gıbı kemık ılıgı patolojılerı ve metastaz yonunden ilerı tetkık onerılır.posterıor fossa elemanları normaldir.4-ve 3.vertukel orta hatta lateral ventrıkuller simetrık ve normal genışliktedir.bilateral bazal ganglıon kapsüla ınterna sentrum semıovela ve kortıkal sulkuslar normaldir.bu sonuç ne anlama gelıyor hocam cevabınızı beklıyoruz tesekurler.
Filmleri Görmek Gerekir Salihadnan@Gmail.Com Adresine Mail Atın Ya Da Emseyhospital 4442599 A Kargo İle Gönderin Bakalım
Önce sizleri saygiyla selamliyorum, blundugum yer size cok uzak, size geldigim zaman hastane,nize giris ve cikis icin ne kadar zamana ihtiyacim olacak? ayrica bu amaliyat ücreti nekar.? randevu almam gerekiyormu? beni bilgilendirirseninz memnun olurum ilginize simdiden tessekür eder basarilarinizin devamini temenni ederim.
Öncelikle Filmlerinizi Salihadnan@Gmail.Com Mail Adresine Gonderin İnceleyelim Eger Ameliyatliksa Yardimci Oluruz