
Merhaba hocam benim rahatsızlığım tavuk karası tedavisi mümkün müdür? 26 yaşındayım.

Maalesef Şu an için bu rahatsızlığın tedavisi yoktur.
Merhaba hocam benim rahatsızlığım tavuk karası tedavisi mümkün müdür? 26 yaşındayım.
Maalesef Şu an için bu rahatsızlığın tedavisi yoktur.
Hocam merhaba, benim gözlerim Sph : -0,75 Cyl : +3,25 sol göz aks : 105 derece, sağ göz aks: 70 derece. Retina kalınlığı testlerinde gözüm lazer için uygun gözüküyor ancak lazer sonrası göz numaramın ne kadar düşeceği ve gözlüksüz yaşayıp yaşayamayacağım konusunda net bir bilgi alamadım. Sizin öneriniz nedir acaba. İyi çalışmalar.
Sinan Bey Merhaba 2001 yılında size lazer ameliyatı oldum.4 yaşımdan beri gözlük kullanıyordum. Sağ gözümde içe kayma vardı. Lazer ameliyatı sonrası gözlük kullanmayı bıraktım ve çok memnundum. Son 4-5 yıldır keratakonus ile boğuşuyorum. Size muayene olduktan sonra Buket Hanım ile konuştunuz ve Crosslinking oldum.Şuanda 42 yaşındayım ilerlemesi durdu ancak sağ gözüm de kornea kalınlığı değişmediği halde ( zaten az gören göz ) görme kaybı arttı. Keretakonus a çözüm bulunsa kornea eski kalınlığına ve açısına dönebilir mi? Göz içi mercek keratakonus hastalarına uygulanabilir mi? Keratakonus tedavisinde son gelişmeler ışığında umut var mı? Teşekkür ederim. Saygılarımla.
hocam merhaba saatlerdir videolarınızı izliyorum alanınızın en iyisi olduğunuz kesin size sormak istediğim bir gözüm 3.25 diğeri 3.50 göz migreni var ve nesne bozukluğu var tedavi olabilirmiyim 8 ay önce dünya göze gittim lazer ameliyatı olabilirsin dediler ama fiyatları aşırı yüksek sizden lazer ameliyatının fiyatını öğrenmek istiyorum