
doktor bey oğlum 7 yaşında dün göz muayenesinde çıkan miyopi 2.25gözlük şartmı ayrıca süreklimi kullanacak ..kullanmayla düzelirmi bilgi rica ediyorum
doktor bey oğlum 7 yaşında dün göz muayenesinde çıkan miyopi 2.25gözlük şartmı ayrıca süreklimi kullanacak ..kullanmayla düzelirmi bilgi rica ediyorum
Merhaba doktor bey ben 20 yaşındayım ve yaklaşık 5 senedir göz rahatsızlığım var. Hep doktorlara gittim rahatsızlığımın sebebini kesin olarak bir şey söylemediler, çok tedavi gördüm ama iyileşmedim. Üç ay önce Acıbadem hastanesine gittim muayeneden sonra rahatsızlığım sebebini göz kuruluğu söylediler ve ısı kompres masaj ve bir göz şampuan tedavisini yazdılar. 2 ay kullandım pek faydası olmadı. Bu hastalığın bir tedavisi var mı, tamamen iyileşme şansım var mı ? Lütfen cavaplabilir misiniz?
Doktor Bey 24 yaşındayım, gözlerim -8 miyop ve korneam ince olduğu için gittiğim doktor bey lazeri uygun görmedi. En fazla 7 numara silebileceğini 1 numara kalabileceğini ve tekrar ilerleyebileceğini söyledi. Ben yinede lazer olmak istiyorum. 2-3 senede olsa gözlük ve lensten kurtulmak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Göz Yapınız Lens Kullanımına Uygun İse Herhangi Bir Sorun Teşkil Etmez.