L5 S1 diskinde dejeneratif sinyal kaybi ne demektir
L5 S1 diskinde dejeneratif sinyal kaybi ne demektir
merhabalar doktor bey benim kayınpederim 42 gün önce 2. beyin kanamasını geçirdi yüksek tansiyondan dolayı e yoğun bakıma alındı bilinci gelip gidiyo ve solunum cihazına bağlı doktorlar gırtlağını delmekten bahsediyorlar bizde endişeleniyoruz bizi bu konu hakkında aydınlatırsanız çok mutlu olacağız.şimdiden teşekkürler.
Oncelikle Gecmis Olsun. Yanit Vermekte Oldukca Geciktim. Ozur Dilerim. Su An Durumu Nasil? Sorulariniz Olursa İletin Lutfen.
Konus medullaris normal duzeyinde sonlanmaktadir. Filum terminale normal kalinlikta izlenmistir. Kauda ekuinaya ait sinir liflerinin seyir ve sinyal intensiteleri tabiidir. Intradural patoloji saptanmamistir. Paravertebral yumusak dokuda patolojik sinyal intensitesi degisikligi saptanmamistir. Diyor bu ne demek
İlaca Yanıt Vermiyorsa Yani İnatçı Bir Ağrı İse Kontrol Emar Gerekebilir.