
Hocam merhaba ben benim kulağımda rahatsızlık vardı emar çektirdim emar sonuçlarım çıktı size atsam sonucu değerlendirebilir misiniz?
Hocam merhaba ben benim kulağımda rahatsızlık vardı emar çektirdim emar sonuçlarım çıktı size atsam sonucu değerlendirebilir misiniz?
tam emin olmamakla beraber yaklasik olarak 10 yil evel zonguldak devlet hastanesinde ameliyat olmustum ve suan brukselde yasamaktayim ve son 4 aydir belimde ve ayagimda yogun agrilarim olustu muayene maksatli gittigim hastanelerde tekrardan bel fitigi teshisi konuldu rahatsizligima istinaden belden olmak kaydi ile suana kadar 2 adet perudural ignesi yapildi durumrm ile ilgili ne onere blirsiniz sayin salih aydin saygilar
Oncrlikle Filmlerinizi Salihadnan@Gmail.Com Adresine Gonderin İnceleyelim Tam Endoskopik Disk Cerrahisi Tekrar Eden Fitiklarda Da Rahatlikla Uygulanabilir
Merhaba. Ben 19 yaşındayım ve beynimin sol tarafında 7.5 cm'lık bir araknoid kist var. Uzun süredir en ufak bir ağrı bile olmamıştı fakat artık baş ağrılarımdan uyku uyuyamıyorum sabah kalktığımda mide bulantılarından kahvaltı bile yapamamaktan bıkmış duruma geldim ve ağrıdan çığlık atmak istiyoru. yerden birşey almaya kalksam en ufak çoraplarımı giymeye kalksam iki kat daha artıyo! Konuşmam birden bire o kadar değişti ve sankı hergün değişmeye devam ediyoki ben bile ne dediğimi anlamıyorum kelimenin yarısını söyleyip yarısı bırakıyorum. Sizce bunların hepsi bu kist yüzündenmi yoksa tekrar bir MR çektirmem gereklimi artık? Şimdiden teşekkürler.
merhaba hocam bir ay önce babamı bel fıtığından ameliyat ettirdik ama şuan hala bel ağrıları devam etmekte kendi doktoru enfeksiyondan dolayı ağrıların sürebileceğini söyledi bu kadar uzun sürede iyileşememesi normalmi gerçekten enfeksiyondan dolayımı ağrı çekiyor yoksa başarısız bir ameliyatmı geçirdi fikrinizi almak istedim.
Muhtemelen Diskitis Gelişmiştir Hasta Ve Birlikte Filmleri Görürsek Yardımcı Oluruz Endoskopik Yöntemle Tedavi Daha Kısa Sürebilir