
merhaba hocam ben küçüklüktenberi güztembelıgim var sağ 6.25 sol6.50 güzlükle araç kulanabilirmiyim yada lazer olabilirmiyim aydınlatırsanız sevindirirsiniz beni teşekürler
merhaba hocam ben küçüklüktenberi güztembelıgim var sağ 6.25 sol6.50 güzlükle araç kulanabilirmiyim yada lazer olabilirmiyim aydınlatırsanız sevindirirsiniz beni teşekürler
Merhabalar hocam. 2 ay önce sağ gözümden katarak ameliyatı ve 1 adet lukentus iğne oldum. Katarak ameliyatımda parçalı mercek atıldı. 1 hafta öncesine kadar gözümde bir sorun yoktu ve 1 haftadır ozellikle geceleri yoldaki ışıkları kademeli olarak 3'lü görüyorum. Bunun sebebi ne olabilir acaba?
meraba hocam. babamın gözü küçüklükten beri iyi görmüyor. genetik böyleymiş annesinin gözüde öyleymiş. şimdi -20 lens takıyor. sağ gözünün önünde ortada siyah nokta var çnünü görmüyor. babam 57 yaşında 25 sene önce kavuçuk lens takıyormuş bir gün gece gündüz takılı kalmış o günden sonra kan toplanmış gibi siyah nokta belirmiş o günden beri sağ gözü önünü görmüyor görmüyor. o noktanın kenarlarından biraz görüyor. aslen türkmenistanlıyız bizim doktorlar türkiyeyi tavsiye etöişler sizi videodan yeni gördüm. takip ettim. o noktaya yapılabilecek bir tedavi var mı var ise yaklaşık fiyatı ne kadar olur? saygılar!