ilacın ilk 9 gününde 1 defalık bir ilişkim oldu ve ilacı 15 saat geciktirdim. ne yapmalıyım? ertesi gün hapı mı kullanmalıyım hapı süresinden 15 saat sonra aldım. Hamile kalma ihtimalim var mı?
ilacın ilk 9 gününde 1 defalık bir ilişkim oldu ve ilacı 15 saat geciktirdim. ne yapmalıyım? ertesi gün hapı mı kullanmalıyım hapı süresinden 15 saat sonra aldım. Hamile kalma ihtimalim var mı?
Merhaba İlk 15 Günden Sonra Koruma Etkinliği Başlar. Sevgiler.
merhaba hocam benim 22 ağustosta adet kanamam başladı normalde 23 günde bir olurum ama bu ay eylülde kahverengi akıntı oldu lekelenme şeklide daha sonrada notmal kanamaya döndü ilkez gecikme ve böyle bir akıntı oldu sebebi nedir?. 4 aylık evliyim çocuk istedğimiz içinde korunmuyoruz.
Merhaba Sistemdeki Aksaklık Nedeniyle Sorularınız Bana Yeni Ulaştı Bu Nedenle Sorunuza Şimdi Yanıt Verebiliyorum. Tek Sefer Yaşanmış Düzensilik Durumlarında Çok Endişelenmeyin Ama Çocuk Sahibi Olmak Da İstediğiniz İçin Yardımcı Olmamı İsterseniz İnfertilet Uzmanı Olarak Benimle 0212 310 3100 Numaralı Telefondan İletişime Geçebilirsiniz. Sevgiler.
Merhaba hocam. Bes aylik evliyim. Haziran temmuz aylari adetim duzensizdi. Agustos ayinda 25 inde adet oldum ve adetim yedi gun surdu ve son gun hafif kahverengi geldi ve sonra kesildi. Ta ki bugun geceye kadar. Adetim iki gun gecikti ve hafif bi kanamam oldu.kanamadan once test yaptim negatif cikti.sirtimda ve belimde yanma ve agrilar olustu bu ay. Bebek sahibi olmayi asiri derece de cok istiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah