Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Ba**** Ce**** –
gözümün alt tarafı şişmiş durumda.. bunun tedavısını nasıl yapablırım ya da alabileceğim ilaç var mıdır?
ka**** se**** –
mrb buket abla ben 20 yaşındayım ve 4 senedir sol gözümün önünde uçuşan dolanmış küçük bir ipe benzer beyaz leke var nedir bu zararı varmıdır biras cabuk cevap verseniz sevinirim tşkler bu site için ))))
Mu**** Er**** –
Iyi gunler doktor hanim 7 aylik bir kizimiz var bir komsumuz cocugun gozunde kayma var dedi bizde dikkatli bakinca farkettik sol gozu sag gozune gore kayik gibi duruyor bu normalmi
mu**** ba**** –
hocam saygılar 56 yasındayım -12 mıyopım var sol gozde kataraktım var dıger goz -10 onda yok amelıyat rısklıymıs yuksek mıyopıden oturu sıze amelıyat olmak ısterım annelıyat fıyatınızı ogrenmek ıstıyorum goz kurulugu ıcın eyestıl tek goz damlası devamlı alıyorum onerınız yokmu