
Aytun hanim merhaba ben 23 ekimde hastalanmam gerekiyordu ama 22 ekim den 24 ekime kadar koyu renk akinti geldi bugun bisey yok hamilemiyim acaba?
Aytun hanim merhaba ben 23 ekimde hastalanmam gerekiyordu ama 22 ekim den 24 ekime kadar koyu renk akinti geldi bugun bisey yok hamilemiyim acaba?
meraba bn 22 yasimdayim kucukken uani 13 yaslarimdyken adetliken biraz fazla masturbasyon yapmistim adetim o gun durdu bide duzene girmemisti yani 2 yil gecmemisti hernese adetim durduktan ya 1 hafta yada 10 gun sonra yine kanamam oldu ama bir gun surdu ve biraz azdi o gun bitti bn zaten kizlik zari diye bisi oldugunu bilmiyodum zaten ogrendikten sonra tamamen masturbasyonu biraktim acaba kizlik zarim zarar gormusmudur yoksa duzensizlikmidir belkide fazla yapms oldgm icin drmstur diye dusunuyorumcyardimci olursaniz gercekten cok sevinirim simdiden tesekkurler
merhaba gecen ay 6 şubatta regl oldum 14 şubatta sevgilimle ilişkiye girdik full prezervatifleydi 4 defa girdik hepsi kaliteli prezervatifle oldu her ilişkiden hemen sonra vajinal yıkama yaptım sevgilimde yıkadı dikkatlice hatta ilişkiden en gec 2 saat sonra ertesi gün hapının yarısını kırıp içmiştim . bu ay hala adet olmadım fakat bu ayın 10 unda eczaneden gebelik testi aldım negatifti ayın 11 inin gecesi ise yogun kahverengimsi kanla karışık akındı oldu sabah gecti ve ayın 14 unde tekrar test aldım tekrar negatif cıktı hala regl olmadım yalnız acil yardım ?