
3 gün önce yatağa yatarken çok dar bi boxer giymiştim be yatakta dönerken boxerım sıkıştı ve sol testisim birden acımaya başladı ve 3 gündür sızlıyor ağrıyor ne olmuş olabilir çözüm nedir?
3 gün önce yatağa yatarken çok dar bi boxer giymiştim be yatakta dönerken boxerım sıkıştı ve sol testisim birden acımaya başladı ve 3 gündür sızlıyor ağrıyor ne olmuş olabilir çözüm nedir?
merhaba hocam 41 yasında prostatit hastasıyım.ama bir türlü gecmedi.benim sorunum cinsel isteksizlik.cinsel istek için epimedium macun kullanıyorum ama ben bunlara ihtiyac duymadan istek sahibi olamaz mıyım?testeteron hormon testi yapıldı..2-8 arasında olan normal degerlerde benim testesteron hormonum 3 cıktı.ne yapacagımı bilemiyorum
iyi günler ben 7/8 yaşlarında kemoterapi gödüm ilik nakli oldum şu an 20 yaşındayım ve hiç sperm üretimim yok bunu ilaçlarla tekrardan başlatabilirmiyim bilgilendirirseniz çok sevinirim.. Ameliyat ile degilde ilaclar ile tekrar bir sperm uretimi saglanabilirmi cunku gelisme yasa gore geriden geldigi icin meni olusmasida ilaclarla saglandi testesteron hormon ignesi sustanonla saglandi ilac ile uretimin baslayacagi kanaatindeyim ben siz ne dersiniz
Hocam merhaba, Ben küçükken mesane yollarım tıkanık doğdum ve defalarca operasyon geçirdim. Hocam geçen gün 4-5 defa masturbasyon sonucu sol testisime inanılmaz bir sancı girdi ve sabaha kadar sıcak su torbası ile sancımı zor geçirdim . Hocam bu ağrıdan yaklaşık 1 ay sonra tek gün içerisinde (arada 30-60 dakika vardır) 2. masturbasyonum sırasında tam boşalma esnasında iğne batırma sancısı gibi bir ağrı girdi ve spermlerimin arasında çok ufak sarı lekeler olduğunu gördüm. Hocam ne penisimde nede testisimde herhangi bir ağrı var. Sadece boşalma esnasında ağrı oldu. Yani kısacası şuan için herhangi bir ağrım yok hocam. Ve anlattığım 2. olay yeni oldu diyebilirim. Hocam bana bir fikir verir misiniz? Bir sıkıntı teşkil eder mi? Saygılarımla.