Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Erkek
Fa**** Du**** –

20 yaşındayım.Hocam 4 yıldır, gözlük kullanıyorum.Astigmat var gözümde, 0.5 - 1.75 miyop aralarında bu zaman zarfında gözlük numaralarım değişti. Şuan Aynı zamanda göz kayma sorunumda var. Genellikle sağ gözüm daha çok kayıyor, sola göre daha yüksek numarası (daha az görüyor) 0.5' lik bir fark var. Ameliyattan biraz çekiniyorum. Ama bu kayma kitap okurken, muhabbet ederken, her hangi bir şey seyrederken ortaya çıkıyor dolayısıyla rahatsız oluyorum. Tedavi istiyorum. Sizden yönlendirme rica ediyorum. Teşekkürler

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Genel bir göz muayenesi sonrası göz yapınız lazer işlemi için uygun ise tedavi planlaması yapılır. Damlasız ve damlalı olarak muayeneiz yapılır. Göz kayması her iki gözde varmı ? birde kayma olan gözünüzde göz tembelliği var mı? Bunların tespiti için genel bir muayene olmanız gerekmektedir. Göz numaralarınız tamamen durmuş ise lazer işlemi uygulanabilir. Lazer işlemi sonrası kayma devam ederse kayma ile alakalı cerrahi bir operasyon gerekebilir.