Merhabalar Hocam, 19 yaşındayım şuan 6.75 miyop 2.50 astigmat 10a170derece ax sağ-sol göze sahibim. Korneamın uygunluğunu bilmiyorum fakat olurda lazer cerrahisi olabilirsem 21-22 yaşlarını beklememe gerek var mı ?
Merhabalar Hocam, 19 yaşındayım şuan 6.75 miyop 2.50 astigmat 10a170derece ax sağ-sol göze sahibim. Korneamın uygunluğunu bilmiyorum fakat olurda lazer cerrahisi olabilirsem 21-22 yaşlarını beklememe gerek var mı ?
slm hocam geçen hafta ankarada dünya göze gittim ve ggözlerimin lazer için uygun olduğunu daha önce lens kullandığım için gözümde kuruluk olduğundan prk yöntemiyle lazer olmam önerildi miyop vre astigmat var 1.50 1. 75göz derecelerim lazer yaptıranların yorumunu okudukça vazgeçmiştim sizin yazılarınızı okudukça içim biraz olsun rahatladı siz bana bu derecelerle lazer olamamı öneririmisiniz yoksa gözlük ve lense devam ediyimi teşekkürler
Retina Alanında Uzman Olan Bir Hekim Tarafından 2. Bir Görüş Alınarak Değerlendirilmesini Öneririm.
hocam. Iyi akamlar dilerim. Eski bir hastaniz olarak ben 1995 yilinda sizde lazer olmustum allaha cok sükür cok. Memnunum ve. Ve. Sîze. Bîr kaç tane tanidigim kisîlerî gönderdîm ve onlar da sîzden com memnun kaldîlar. Hocam. Ben. Sîmdi. Benîm. Îki tane. Oglum. Var. bir tanesinin -4,5. Öbürün - 3,0. Çocuklarî ben zîze getirmek îstíyorum sîzde lazer yaptirmak istiyorum ben simdi almanyadan Nürnbergden. Ben simdi. Size gelmeden önce burada cocuklarin. Lazer olup olamiyacagini ögrenmek icin ne yapmam gerekiyor. Tabiki siz muayene yapacaksiniz. Ve. Bir de. Cocuklarin. Yaslari. Birisi. 22. Öbürü 21 yeterlimi lazer olmak icin simdi lens kullaniyorlar,Hocam. Sizinle birebir konusmak istedim aradim hastanenizi. Mümkün deyîl dediler hocam ben 11 ayda cocuklari lazer yaptirmak istiyorum birde fiyatlarda kolaylik yaparsaniz sevinirim,hocam sizden bir ricada bulunsam.
Genel Bir Göz Muayenesi Ve Tetkikler Sonrası Göz Yapınız Uygun Ve Numaralarınız Durmuş İse Lazer Operasyonu Olabilirsiniz. Yumuşak Lens Kullanımıda Muayene Önce 1 Hafta, Sert Lens Kullanımında Muayeneden Önce 3 Hafta Lens Kullanmayı Bırakmalılar. 0212 444 44 24 Numaralı Telefondan Randevu Alabilirsiniz.