
Selam hocam ben 18 yasimdayim yeni gozluk takmaya basladim ama gozlugu takip cikarttigimda basim donuyor yakinimdaki insanin yuzunu bulanik goruyorum her iki gozumdede sorun var hipermetrop ve miyopiyim.Ne yapmaliyim hocam gozluk takmak istemiyorumm
Selam hocam ben 18 yasimdayim yeni gozluk takmaya basladim ama gozlugu takip cikarttigimda basim donuyor yakinimdaki insanin yuzunu bulanik goruyorum her iki gozumdede sorun var hipermetrop ve miyopiyim.Ne yapmaliyim hocam gozluk takmak istemiyorumm
merhabalar ben kıbrısta yaşıyorum.42 yaşındayım.10 sene önce dünya göz hastahanesinde lazer için gtmiştim.ama korneam ince olduğu için lazer olamadım.o günden beri çok ender lens kullanabiliyorum.bunun dışında gözlük.gözüm uzak 7 dir.yakınımda bozuluyor gibi.benim sormak istediğim kıbrıstan geleceğimiz için bu operasyonu olacaksam kaç gün için gelmeliyiz ve aşağı yukarı maliyetini öğrenebilirmiyim.şimdiden teşekkürler
Öncelikle iyi günler hocam,seçeceğim meslekten dolayı göz numaramın 3.0 ve altı olması gerekmekte.18 yaşından sonra numaram durmasa da lazer ameliyatı olup göz numaramı düşürebilir miyim ? Son olarak 18 yaşına gelmeden gözümün lazer için uygun olup olmadığını öğrenebilme şansım var mı ? Çok teşekkür ederim.
Yılda Bir Göz Muayenesi Olmanızı Ve Numaralarınızın İlerleyip, İlerlemediğini Saptamak Mümkün. Göz Numaralarınız Durmuş Ve Göz Yapınız Uygun İse 18 Yaş Ve Sonrasında Lazer İle Düzeltme Yapılabilinir.
Hocam Merhabalar Goz numaralarim her iki gozumde 11 derece miyop 3 derecede astigmat var Lazer icin size muayene oldugumda lazer olamazsin ama goz ici mercek takabiliriz demiştiniz bu ameliyatin bana maliyeti ne kadar olur vede gece isik parlamasi veya daha farkli sekilde beni rahatsiz edici bir şey olabilir mi ? Birde bu merceklerde kalite farkliliginda ne gibi farklar oluyor ( fiyat, gece parlama, gorme kalitesi vb) Saygilar. İyi calismar.