14 yıllık evliyim eşim mikro tese ameliyatı oldu. Sperm bulunamadı.önere bileceğiniz iğne ve ilaç tedavisi var mı varsa cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum. Teşekkürler.
14 yıllık evliyim eşim mikro tese ameliyatı oldu. Sperm bulunamadı.önere bileceğiniz iğne ve ilaç tedavisi var mı varsa cevabınızı en kısa zamanda bekliyorum. Teşekkürler.
Hocam lütfen yardim. Bir kaç doktor yüzünden hep bizin için olmamasi gereken en kötü seyleri yasattilar bize ama çaremiz istanbulda oldu ve doktorumuz 3 ay sonra gel dedi ve gittigimizde esimin spermiogram degerleri ; hacim 4 ml konsantrasyon 5 milyon (eskiden 3 milyon ) toplam konsantrasyon 39 milyon Hizli ileri 20 Yavas ileri 25 Yerinde hareketli 3 Duran 52 Morfoloji normal 4 olarak çikti Eski degerlere göre konsantrasyon 3milyon iken hocamiz bize evicap 400 mg önermisti simdi ise bu degerlere göre yaninda trental 600 mg önerdi.Yaninda ek olarak evicap 400 mg kullanmaya devam edecek.Bu sartlar altinda gebelik sansim % kaç olur?Simdiden tesekkür ederim.????Ne gibi bir yol izlememiz gerekir.
mrb hocam ismim halil 22 yşındyım manisada oturuyorum 1.5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı doktora gittim sperm thlili istedi 0çıktı y mikrodelesyon testi yptırdım sorun çıkmadı fsh hormonum 18.8 volume 3 hocam acb bende dmr tıkanıklığımı var celal bayr ünversitesindeki prof dr bilal habeş gümüş üretim var diyo ama beni tüp bebeğe yönlendriyo ben istemedim yrdımınızı bekliyorum hocam çok bitkinim