Merhaba hocam. Ben yeni evliyim ilk ilişki de kızlık zarim yoktu ve ilişki ye girince vajinam çok geniş olduğu için hissetmiyorum. Eşim de şaşkın bu durum karşısında acaba sorun ne tedavisi var mı .
Merhaba hocam. Ben yeni evliyim ilk ilişki de kızlık zarim yoktu ve ilişki ye girince vajinam çok geniş olduğu için hissetmiyorum. Eşim de şaşkın bu durum karşısında acaba sorun ne tedavisi var mı .
Hocam sevgilimle seviserek mastürbasyon yaptık fakat vajinaya hiç bir zaman temas olunmadi ama boşalır Ken bir kaç damla degmisse hamilelik riski olurmu ve onun kıyafeti üzerindeydi ben şuan mide bulantısı baş ağrısı kusma halsizlik bel ağrısı kullak ve yüzde ates goguslerde ağri eklemler ağrı var hocam sizce risk varmıdır ve bir haftada belli olurmu
merhaba yesim hanım.size bir sorum olacaktı.kasıklarımda agrı ve sislik hissediyorum.4 aralıkta nısanlımla ilişkiye girdik 16 aralıkta regl oldum fakat kasıklarımda agrı ve sislik hissetmeye basladım.ilşkiden 26 gun sonra yanı 30 aralıkta kan testi yaptırdm bhcg 0,100 bu sonuca gore geebe degilim fakat agrı ve sıskınlık hala var. kan testinde gebeligin cıkmama ihtimali var mıdır? yoksa kasık agrılaarmın sebebı nedir?
B-Hcg Değerinize Güvenebilirsiniz, Hamile Değilsiniz. Ancak Aksık Ağrısı Ve Şişkinliğin Sebebi Yumurtalık Kisti, Myom..Vs Den Kaynaklanabilir, Sebebinin Araştırılması İçin Muayene Ve Ultrasonla Değerlendirilmenizi Öneririm. Randevu İçin Tel: 0216-3851715