Sevgilimle sürekli korunmasiz iliskiye giriyoruz. Adetim 2 gün gecikti oldum ama kahverengimsi akti ve çok az oluyorum lütfen hamile degilsin deyin ya
Sevgilimle sürekli korunmasiz iliskiye giriyoruz. Adetim 2 gün gecikti oldum ama kahverengimsi akti ve çok az oluyorum lütfen hamile degilsin deyin ya
Merhaba Hocam 32 yasindayim ve 2 yillik evliyim 1 sene once hamile kaldim ve 6 haftalikken bebegin kalbi durdugu icin kurtaj oldum testlerimde bir problem bulunamadi. Esimin testlerinde tani olarak teratozoozspermi yaziyor ve morfoloji %3 dogal yollarla hamile kalabilirmiyim hangi yontemi onerirsiniz.
Hocam merhaba.28ağustostaeski eşimle ilişkiye girdik ama içime boşalmadığını sanıyorum.14eylülde normal adetimi oldum.14ekimdede adet oldum.fakat bu ay adetim 6gün gecikti.4kasım ve 19kasımda yaptığm testlerde negatif çıktı.ama korkuyorum biz ilişkiden sonra boşandık hamile olmak istemiyorum.bir oğlum var ve hamile olma ihtimalimden çok korkuyorum.acil cevap yazabilirmisiniz.
Merhaba Üzerinden Bu Kadar Zaman Geçmiş Bir Durum Ve Adet Görmüşsünüz Gebelik Olmaz. Sevgiler