Hocam ben iki aydır adet görmüyorum eczeneden test alıp yaptım iki kere negatif çıktı.iki haftadır ara ara kahverengi lekeler geliyor.hipotiroid hastasıyım.levetiron kullaniyorum.doktor dozunu düşürmüştü.ondan olabilir mi.?
Hocam ben iki aydır adet görmüyorum eczeneden test alıp yaptım iki kere negatif çıktı.iki haftadır ara ara kahverengi lekeler geliyor.hipotiroid hastasıyım.levetiron kullaniyorum.doktor dozunu düşürmüştü.ondan olabilir mi.?
hocam merhaba. ben bu ay kolimen ve çatlatma ignesi vurundum. adetim zamanindan 4 gün önce geldi ve 2 gün daha çok siyaha yakin çok koyu sekilde kanamam oldu ve bitti. 3. günümde hiç kanama olmadi 4. günümde kahveye yakin ve pembe renkte akintim oldu bi kaçkez lavaboda denk geldim ama 1 gün sürdü. simdi tekrar pembe renkte bulasan bi akinti var sebebi ne olabilir.
Merhaba doktor hanım ben nisanın 12sinde boş gebelikten kürtaj oldum ve benim adetim çok düzenliydi adet günümde normalde ayın12siydi mayısın 12sinde bir iki damla pembemsi lekelenmem oldu başka birşey yok ve bugünle 51gün oluyo adet olmadım mayısın 25şinde doktoruma gittim Bhcg ye baktı 1.20çıktı yani gebelikte yok doktorum adet olmam için hap verdi 5gün boyunca sabah akşam iç dedi içti yine birşey yok ne yapmam lazım bana bir yardım edin lütfen
Merhaba hocam ben 8 ay once kurdaj oldum son 4 aydir cocuk istiyorsuz ama olmuyor gecen ay ikigun gecikme oldu kan testi 9.19 cikti kanamam oldu ve doktora gitim hic bir sorun olmadigini soyledi en son adetim temuzun 18 odum ve esimle 31 iliski odu daha sonra iliski olmada suan adetime 4 gun var sag kasigimda agri var halsizlik var gebelik olur mu bu arada yasim 32 ve 31 gun de bir adet oluyorum