
Farenks posterior duvarda izlenen simetrik yumuşak doku ekspansiyonu hafif lenfoid hiperplazi lehinedir. Mr sonucumda çıkan rapor. Bu ne demek oluyor?
Farenks posterior duvarda izlenen simetrik yumuşak doku ekspansiyonu hafif lenfoid hiperplazi lehinedir. Mr sonucumda çıkan rapor. Bu ne demek oluyor?
*vertebra korpus yüksekligi normaldir. *L5-S1 disk intensitesi dejenerasyona sekonder azalmistir. *L1-2 düzeyinde epidural yagli planlari silen dural saka Basi yapan santral disk protrüzyonu izlenmektedir. *L4-5 düzeyinde epidural yagli planlari silen dural saka Basi yapan genis tabanli disk protrüzyonu izlenmektedir. *L5-S1 düzeyinde epidural yagli planlari silen dural saka Basi yapan ekstrüde sol foraminal disk protrüzyonu izlenmektedir. Sol frominal kesimde sinire belirgin basi mevcuttur.
Karpal Tünel Sendromu Dediğimiz Sinir Sıkışması Biz Bu Ameliyatı Dünyada İlk Defa Tamam Endoskopik Olarak Yapıyoruz Muhtemelen Kanalı Baş Parmağa Giden Tarafı Açılmadığı İçin Ağrı Olabilir O Yüzden Endoskopik Olarak Açık Sizi Rahatlatabilirız
Hocam merhaba; Annem 78 yaşında, şu anda yatalak durumunda olan bir isi, yaklaşık 10 ay önce başlayan ve şu anda tamamiyle yürümesine engel olan doktorların ifadesiyle sinirlerinin %80 nini kaybetmiş durumda, ilk etapta ameliyat yapmak istediler ama daha sonra kalp, tansiyon ve kanın çok akışkan olmasından dolayı vazgeçtiler. Sayın hocam bu durum için ne yapabiliriz? Ameliyat dahil diğer başka çözüm yolları söylerseniz memnun olurum, saygılar.