
Bebegim 6 haftalik bebek kesesi bozulmustu. Ve kurtaj ile alindi27 gun gecti adet gormedm bel agrim bide akintim cok nedem kaynaklana bilir
Bebegim 6 haftalik bebek kesesi bozulmustu. Ve kurtaj ile alindi27 gun gecti adet gormedm bel agrim bide akintim cok nedem kaynaklana bilir
Merhaba Geçmiş Olsun Öncelikle, Kürtaj İşleminin Ardından Ortalam 40-45 Gün İçinde Adet Görmeniz Beklenir. Gecikmeniz Varsa İşleminizi Gerçekleştiren Hekiminizle İletişime Geçmelisiniz. Sevgiler.
Merabalar. Ben 21 yasindayim ve gecen ay ilk kez bir iliskim oldu. Anal ve korunarak iliskiye girdik . ben hemen 2-3 saat sonra Microgynon dogum kontrol hapi attim. Snraki hafta tekrar yaptik bu sefer 3 gun araliksiz kullandim hapi. Gene korunarak anal yaptik ama prezervatif patladi ama uzerime bosalmadi ama ufak.bi nemlilik oldu. Adetimden 4 gun gecikti ve 4.gun kahverengi bir akinti geldi . sonrasinda biraz kanla karisik kahverengi akinti geldi. Adet sancilarim olur normalde ama yok suan . sizce bu nedir adetmiyim degilmiyim ? Bu kahverengi akintinin sebebi nedir ? Ilk defa boyle kahverengi bir akinti geldi . normalde adetim gecikmez ve kahverengi akinti adet sonunda olurdu . yardimci olursaniz sevinirim ne yapmam gerek ?