Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Ze**** Ze**** –

Selam. ben bakude yasiyorum, sizin sayfanizi yeni buldum. İnsaAllah mesajimi cevapsiz kalmaz. kendimle bagli sorunum var, burunla alakadar. Ben 21 yasindayim, ve cocukluktan biraz allerjim vardi hapsiriyordum ara sira. ve 2 yıl bundan once, biraz artmisdi allerjim sabahları uyanırken hapsırıyordum burnum akıyordu. ve işe basladım, ordada klima kafama vuruyordu hergun qrip hapşırıyordum ve sonradan hiss etdimki burnum koku almıyor. ve ne kadar doktora gitdik, ilac yazdilar hatta burnuma baktilar hic birsey yoktu. ara sira burnum koku aliyor ama 1dakka falan sonra yine gidiyor. Lutfen bu hakta ne deye bilersiz? hic duzelemezmi koku almam? ne kadar doktora gitdik ,ama iyi olmuyor. bu yuzden sizin sayfaya yazdim. turkce cok iyi yazamadigdan biraz karisik oldu. tesekkur ederim

Op. Dr. Aytuğ ALTUNDAĞ
Aytuğ ALTUNDAĞ -

Geçmiş olsun Koku testi yapmamız gerekmektedir. Az koku mu alıyorsunuz hiç alamıyor musunuz onu tespit edip tedaviyi düzenlememiz gerekiyor.