Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Me**** Çe**** –

Merhabalar Aytun Hanım, Regl zamanım 29 temmuzda başlayarak 6 ağustosta sona erdi. Daha sonrasında eşimle ilişkiye girdik günde bir kere. Yalnız reglim bittikten 4 gün sonra pembemsi lekelenme başladı ve hala devam etmektedir. Dün herhangi bir problem vardır diye Kadın Doğum Doktoruna başvurdum alttan muayene etmesi sonucu herhangi bir problem yok rahminizde dedi. tekrar ultrasonla da baktı hiçbirşeyiniz yok dedi tekrardan. sizce bu akıntı neden olmaktadır. 8 aydan beri evliyim ilk defa boyle bir durumla karşılaştım. Bilgi rica ediyorum sizden yardımcı olmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

merhaba öncelikle bu kadar geç cevapladığım için kusura bakmayınız erişim sorunum oldu. ama eğer muayeneniz yapıldıysa ve doktorunuz sorun olmadığını söylediyse zaten endişelenmenize de gerek yok. böyle durumların tekrarlaması durumlarında rahimağzından smear testi yapılmalıdır.saygılarımla.