Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
sa**** çe**** –
1Belde ve3 boyunda fitikvar manuel el terapisine gittim huseyin oğuz soylemeze hic bir faydasini göremedim ne yapmaliyim
Ha**** tu**** –
Merhaba hocam. Benim sorum büyük diski ile ilgili olacak. Haftada en fazla dört kez büyük diskimi yapiyorum. Bunu da yaparken çok zorlaniyorum. Hemen hemen her seferinde kanama oluyor. Ailemde bagirsak kanseri hastaligi var. Bu durum son günlerde daha da artti. Öneriniz nedir?
mü**** öz**** –
trafık kazası sonuçu 13 kasım da ameliyat oldu halam kolları şuan sol kolu açık sağ koluda alçıya alındı pazartesi açılacak doktor fizik tedavi verdi.fizyoterapi iyi gelir mi? tedavi süresine kadar trafık kazası 27 10 2014 tarihinde oldu.
Nü**** gü**** –
Mrb hocam yeğenim duchenne muskuler distribütör hastası ankarada haluk Topaloğlu hocamız 4yasına kadar tedavi süreci baslanamaz demişti şimdi bi tanıdık aracılığıyla sizi bulduk osteopati nin bu hastalar Üzerinde olumlu sonuclari olur mu?