
16 eylul bırlıktelıgım oldu. 4 ekım regl gunumdu ve adetım 7 gun gecıktı. ve kahverengı lekelenmelerım var. 2 kere ıdrar testı yaptım negatıf ve sol yumurtalıgım yok. hamılelık oranım nedır?
16 eylul bırlıktelıgım oldu. 4 ekım regl gunumdu ve adetım 7 gun gecıktı. ve kahverengı lekelenmelerım var. 2 kere ıdrar testı yaptım negatıf ve sol yumurtalıgım yok. hamılelık oranım nedır?
Mrb ben en son 27 mart 3 nisan arası adet oldum adetim düzenli 7 gün oluyor ve 30 günde bir oluyor bir yıllık evliyim 17 nisanda eşimle ilişkiye girdim şu a adetimn 4 gün gecikti. Gecikmenin 2. Ve 4. Günü idrar testi yaptım ilki negatifti ikincisi çok silik şekilde çizgi görünüyor gibiydi acaba hamile miyimdir
ben 18 yaşındayım . kac tane hastaneye gittim doktor polikistik over sendromu teşhisi koydu . kistler var dedi. yazz tableti kullanmamı söyledi. bir kac yıldır kullanıyorum ama nasıl kullanacağımı da tam olarak bilmiyorum. günlerini de düzensiz kullandığımı biliyorum. tablet bittikten sonra 7 gün ara verilecekmiş sanırım . ben daha fazla ara verdim . bunun bende herhangi bir yan etkisi olurmu herhangi bi zararı olurmu ? ve ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz ? tablet kullanmadıgım süreclerde hiç adet göremiyorum. tablet sayesınde adet görüyorum. ilerde cocuk yapmamda problemler olurmu ? vucudumde cok kıllanma sikeyetim var yüzümde falan cok morelim bozuluyor? bana yardımcı olur musunuz ? sürekli hastaneye gitmek istemiyorum lutfen sorularıma cevap verin ?