Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
se**** te**** –

selam hocam,2,5 senelik evliyim..10 aydır adet öncesi kahve akıntım geliyordu bu ay adetim 20 gün gecikti ve 6 gün önce kahve akıntım başladı..Normalde kahve akıntım 3 gün sürüyor sonra adet oluyordum bu ay bu akıntı çok sürdü..çok fazla belim ağrıyor..Doktoruma sorduğumda folip olabilir demişti..sonra bende tekrar muayenede sormayı unuttum neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum açıkçası..aynı zmanda 1,5 senedir bebek istiyoruz sebebpsiz infertil teşhisi konuldu bütün testlerimizi yaptırdık..Hamileilk testini adetim 5 gün gecikince yaptırmıştım kanda baktırdım 0,100 çıkmıştı..Ne yapayım bilemiyorum sizce neden olabilir? çok karışık bir soru oldu kusura bakmayın kafam o kadar karışık ki..Şimdiden telşekkürler.Sevgiler..

Op. Dr. Aytun AKTAN
Aytun AKTAN -

merhaba ben infertilite uzmanıyım arzu ederseniz çocuk sahibi olamamnızla ilgili kliniğe gelriseniz görüşme yapar izlenecek yolları birlikte planlarız. poliı konusuna gelince ultrasonda ya da rahim filminde polipler kolaylıkla görülebilir. onun için varsayımlara gerek yok varsa görülür ve kolaylıkla tedavi edilebilir. sevgiler. görüşmek dileğiyle.