Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
Ka**** Se**** –

Hocam Merhaba Ben 14 yıllık evliyim 9 defa tüp bebek denemesi yaptırdım birçok iğne ve ilaçlarda kullandım... Sperm çıkışım var morfolojilerim oat sperm çok kötü Maturasyon Aresti dendi... 2 defa Tese ameliyatı oldum bir defada Pesa ameliyatı oldum.... en sonki Tese Ameliyatımda 2 tesislerimde açıldı epididimleride açtılar... Spermlerin hepsinin aynı olduğu söyleniyor..... Prgnyl 6 ay boyunca 5000 lik kullandım yanında birçok hap ve bitkisel ilaçlarda kullandım... patolojiye gönderildi yine aynı hocam... 8 yıl önce sizin yanınızdada tedavi olmuştum 3 kere tüp bebekte sizin olduğunuz cebeci hastanesinde yaptırmıştım.. ordada olmamıştı... 25 tane yumurta toplanıyor 22 tanesi döllendiriliyor 2- 3 tane embriyolar gelişiyor.. 2. kaliteye yakın embriyolar 3.gün transfer ediliyor.. ama hepside olumsuz hocam... ümidimizi yitirmeden uğraşıyoruz... bana tavsiye edeceğiniz ilaç yada tedavi yönteminiz varmı ? yoksa kök hücreyi bekleyelimmi.. ? kök hücrenin bana faydası olurmu ? yorulduk artık hocam...

Prof. Dr. Kaan AYDOS
Kaan AYDOS -

Lütfen bir gün gelin, detaylı olarak konuşalım. Tetkiklrinize bakalım. Eğer yapılacak bir şey varsa, elimden geleni yaparım.