Site içerisinde bulunan bilgiler bilgilendirme amaçlıdır. Bu bilgilendirme kesinlikle hekimin hastasını tıbbi amaçla muayene etmesi veya tanı koyması yerine geçmez.
Kadın
se**** zu**** –

hayirli aksamlar ismim sezen size makedonyadan yaziyorum 24 yasinda bir bayanim eczaciyim makedonyada yasiyorum ...sizinle aylardir zorlandigim bir durumu danismak icin yaziyorum . daha eskiden hic boyle bir problemim olmamisti belkide bu sorunum size tuhaf gelecek ...burda devlet hastanesinde bir yil once goz doktoruna gittim biseyin yok dediler derdimi anlatamiyorum sanirim !size sorunumu paylasayim .. gozumun onunde sanki arada sirada su damlallari gibi cisimler goruyorum yada bunlari nasil adlandirayim unuversite yillarinda mikroskopla bitki hucrelerini incelerken gordugumu goruntu gibi bisey bilmem yeterince acik oldummu hava gunesli olunca daha cok sinirleniyorumm bulutlara da bakarken beyaz noktalara odaklanirken bunlari daha cok goruyorum butun goruntum bunlarla degul anlicaniz karsi tarafa bakinca butun karsimdaki resim boyle cisimlerle dollu degil belirli alanlarda ve ben gozumu kirptikca onlarda bi yerde durmuyo kime derdimi acacagimi bilmiyorum yanlis anlasilmak tan da korkuyorum bu durum benim surekli sinirli olmama neden oluyor hic boyle bir sorunla size gelen bazi hastaniz oldumu ??boyle yasamak cok zor hala bekarim ve ailemle yasiyorum surekli anneme de sorunumu derdimi aciyorum oda benim icin endiseli bu bir gorme bozuklugu mu ne anlayamiyorumm gercekten bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim saygilarrrr.....

Op. Dr. Sinan GÖKER
Sinan GÖKER -

Selamlar.... Genel bir göz muayenesi ve gözdibi muayenesi olmanızı öneriyorum. ve özellikle göz kuruluğu testi ve Blefarit (kirpik dibi iltihabı) varmı diye muayene olmanızı öneriyorum. Kirpik dibi iltihaplarında ve kuru olan gözlerde bu tip rahatsızlıklar daha belirgin.. Mutlaka bir retina uzmanından görüş alın.