Hemen Randevu Oluşturun

  • Randevu almak ücretsizdir.
  • Ücret bilgisi için doktorla iletişime geçin

Güvenlik kodu
4,0

0 değerlendirme
5 yıldız
4 yıldız
3 yıldız
2 yıldız
1 yıldız

Dyt. Zeynep SUBAŞI Kimdir?

Diyetisyen

Diyetisyen Zeynep Subaşı lisans eğitimini 2009 yılında Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamlamıştır. Eğitimi süresince Başkent Üniversitesi Hastanesi ve GATA Hastanesinde yetişkin beslenmesi ve zayıflama, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Pediatri ve Metabolizma hastalıkları bölümünde çocuk beslenmesi ve ASELSAN kurum mutfağında kurum beslenmesi üzerine stajlarını tamamlamıştır. Ayrıca Formeo Anne Çocuk Departmanında 3 ay boyunca gönüllü stajyer olarak çalışmıştır.

Meslek hayatına 2009 yılında sağlıklı beslenme ve diyet programlarıyla kilo takip ve kontrolü, kalp damar hastalıklarında beslenme konularında sorumlu diyetisyen olarak Dr. Ali OTO’ nun ekibine dahil olarak başlamıştır. 2010 yılından itibaren ise pediatrik endokrinoloji alanında hizmet vermekte olan Özel Ankara Endomer Pediatrik Endokrinoloji Merkezinde sorumlu diyetisyen olarak görev yapmaktadır.

Diyabet ve beslenme, kalp-damar hastalıklarında beslenme, çocuk ve adolesan beslenmesi, gebelik ve menopozda beslenme, yetişkinlerde ve ergenlerde ağırlık yönetimi konularıyla ilgili makale ve güncel bilgileri takip etmekte ve bu konularda hizmet vermektedir. Diyetisyen Zeynep Subaşı’nın bugüne dek pek çok gazete, dergi ve internet sitesinde yazıları yayınlanmış, televizyon, radyo programlarına ve seminerlere konuşmacı olarak katılmıştır.


Hastane / Klinik

Kurum Adı

Özel Ankara Endomer - Özel Muayenehane

Adres

Yıldız 4. cadde 15/B Çankaya

Telefon

312 441 6600

Web

www.zeynepsubasi.com


Harita


Sorular

Kadın
gü**** kı**** –

kızım 17 yasında ve birçok kez dıyet yaptı basrı sağlayamadık..boy:1 67 kılo: 76 veee bacak özellikle cokkk kalın ... nasıl yardımcı olursunuz....

Soru Sor

Doktora soru sormak için lütfen üye ol yada giriş yap
Güvenlik kodu
  • Ad soyad bilgileriniz sadece ilgili doktor ile paylaşılmaktadır.
  • Bilgileriniz kesinlikle 3. kişilerle paylaşılmamaktadır.
  • Sorunuz bu web sayfasında yayınlanacak.
  • Lütfen herhangi bir kişisel bilgi iletmeyiniz.
  • İnternet, bir doktorun sağladığı tıbbi bakımın yerine geçemez.
  • Soru cevaplandığında size email üzerinden haber vermek içindir.

Soruyu gönder

Kadın
gü**** kı**** –

kızım 17 yasında ve birçok kez dıyet yaptı basrı sağlayamadık..boy:1 67 kılo: 76 veee bacak özellikle cokkk kalın ... nasıl yardımcı olursunuz....


4,0

0 değerlendirme
5 yıldız
4 yıldız
3 yıldız
2 yıldız
1 yıldız

Dyt. Zeynep SUBAŞI hakkında görüş bildirin

Güvenlik kodu

Formu gönder